Kin

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van een kleine of teruggetrokken kin?

  Met zowel botox als fillers kunnen esthetische kin behandelingen worden uitgevoerd, die kunnen helpen om de verhoudingen van het gelaat en kincontouren te verbeteren, rimpels te verminderen en de textuur van de huid te behandelen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling in de kin

  Botox in de kin is een esthetische behandeling gericht op het verminderen van rimpels en het behandelen van “sinaasappelschil” of “pebbled” kin, een aandoening gekenmerkt door een bobbelige of oneffen huidtextuur. Deze verschijnselen worden vaak veroorzaakt door overactieve kin spieren. Botox werkt door het blokkeren van zenuwsignalen naar deze spieren, wat resulteert in een tijdelijke verlamming die leidt tot een gladdere huid en een verfijnde kin uitstraling. De procedure duurt doorgaans 15-30 minuten en de resultaten kunnen tot 3-4 maanden aanhouden.

  Filler behandeling in de kin

  Een kin behandeling met fillers kan een belangrijke rol spelen in het balanceren van de verhoudingen in het gelaat. Bij mensen met een teruggetrokken of kleine kin kan een fillerbehandeling helpen om een betere balans en harmonie in het gezicht te creëren. Fillers kunnen helpen bij het verbeteren van de kincontour en het corrigeren van asymmetrieën, terwijl ze ook volume toevoegen aan de kin voor een esthetisch aantrekkelijk en evenwichtig gelaat. Deze behandeling kan ook rimpels en lijnen verminderen voor een gladdere uitstraling en bijdragen aan een duidelijker gedefinieerde kaaklijn. Fillers zijn tijdelijk en variëren in duur, vaak tussen 6 tot 18 maanden, afhankelijk van het type product dat wordt gebruikt.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400
  Radiesse 1.5 ml
  € 400

  Kin & kaaklijn

  Natuurlijke balans in het gezicht verbeterd

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form