Profhilo

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Ervaart u tekenen van huidverslapping, droogheid of vroegtijdige veroudering?

  Profhilo, een puur hyaluronzuur, is een behandeling die ontworpen is om de huid te hydrateren, de elasticiteit en stevigheid te verbeteren, en een algemene verbetering van het gezicht of andere behandelde gebieden te bieden.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Profhilo behandeling bij Novus Clinics

  Profhilo is een innovatieve, niet-chirurgische behandeling die hyaluronzuur gebruikt om de huid van binnenuit te verjongen en te hydrateren. Anders dan traditionele fillers, die werken door het toevoegen van volume en het opvullen van lijnen en rimpels, werkt Profhilo door de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Dit leidt tot een verbetering van de huidskwaliteit, elasticiteit en stevigheid.

  De behandeling bestaat uit twee sessies, meestal met een interval van ongeveer vier weken. Profhilo wordt met fijne naaldjes in de huid geïnjecteerd, waar het zich verspreidt en langzaam hyaluronzuur vrijgeeft. Dit zorgt voor een langdurige hydratatie en stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine, wat resulteert in een stralende en meer gehydrateerde huid.

  Profhilo kan gebruikt worden op verschillende gebieden, waaronder het gezicht, de hals, de handen en het decolleté. Het is bijzonder effectief voor mensen die hun huidkwaliteit willen verbeteren, de resultaten zijn meestal zichtbaar na slechts één behandeling.

  Hoewel Profhilo een relatief veilige behandeling is, kunnen er bijwerkingen optreden zoals tijdelijke roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze symptomen verdwijnen echter meestal snel na de behandeling.

  Profhilo is een veelzijdige en effectieve behandeling voor huidverjonging, die resulteert in een natuurlijk ogende, gezondere en stralende huid.

  Maak een afspraak
  Profhilo 2 ml
  € 300
  Profhilo body
  € 500

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Skinboosters zijn injecteerbare behandelingen die zijn ontworpen om de kwaliteit en gezondheid van de huid te verbeteren. Ze bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, die helpen de huid te hydrateren, elasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.

  De meeste mensen ervaren slechts minimaal ongemak tijdens skinbooster behandelingen. Het ongemak is echter afhankelijk van het type skinbooster en de gebruikte injectietechniek. Indien nodig kan een verdovende crème of een andere vorm van pijnverlichting worden gebruikt.

  De resultaten variëren afhankelijk van het type skinbooster. Hyaluronzuur skinboosters geven onmiddellijke hydratatie en zorgen voor een vrijwel direct zichtbare gezonde gloed. Na ongeveer 2-4 weken is het resultaat optimaal. Bij skinboosters met calciumhydroxylapatiet wordt het volledig effect zichtbaar na ongeveer 2-3 maanden. Het effect van beide skinboosters varieert, waarbij gemiddeld genomen kan worden uitgegaan van een zichtbaar resultaat van 6 maanden tot langer dan een jaar. Dit is wel afhankelijk van de individuele huidconditie en levensstijl.

  Hoewel over het algemeen veilig, kunnen skinboosters bij sommige mensen tijdelijke bijwerkingen veroorzaken zoals roodheid, zwelling, pijn of blauwe plekken op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Een consult met een van onze ervaren artsen kan helpen bepalen of skinboosters geschikt zijn voor u. Ze zullen rekening houden met uw huidconditie, leeftijd, huidproblemen en schoonheidsdoelen om zo tot de beste behandeling te komen. Het kan ook zijn dat uw huid zich niet (goed) leent voor skinboosters.

  Hoeveel ml nodig is voor de skinbooster behandeling is afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld de mate van veroudering van de huid. Daarom is er vooraf geen eenduidig antwoord te geven op de vraag welke hoeveelheid voor u geschikt is.

  De arts maakt altijd een gepersonaliseerd behandelplan waarin uw wensen worden besproken, de behandeling wordt uitgelegd en de benodigde hoeveelheid ml (en prijs) wordt medegedeeld.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form