Verdund Radiesse

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u te last van tekenen van huidveroudering of ervaart u huidverslapping?

  Verdund Radiesse kan als een effectieve skinbooster dienen, die de collageenproductie stimuleert, de huid verstevigt, en een algehele huidverjonging bevordert.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Radiesse behandeling als skinbooster

  Radiesse, verdund en gebruikt als een skinbooster, is een uitstekende behandelingsoptie voor huidverjonging. Deze behandeling maakt gebruik van Calcium Hydroxylapatiet (CaHA), een stof die de natuurlijke productie van collageen stimuleert, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

  Wanneer Radiesse als skinbooster wordt gebruikt, wordt het verdund en vervolgens via kleine injecties in de huid aangebracht. Hierdoor kan het diep in de huid doordringen, waar het zowel direct volume biedt als de aanmaak van collageen bevordert. Het resultaat is een algemene verbetering van de huidtextuur, elasticiteit en stevigheid.

  Verdunde Radiesse kan worden gebruikt om meerdere gebieden en indicaties aan te pakken, waaronder:

  • Gezicht: Verbetering van de huidtextuur en stevigheid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
  • Hals: Versteviging van de huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
  • Decolleté: Verjonging van de huid en verbetering van de textuur en het uiterlijk van de huid.
  • Handen: Verjonging en herstel van het verloren volume, vermindering van de zichtbaarheid van pezen en aderen.
  • Bovenarmen en dijen: Verbetering van de huidelasticiteit, vermindering van huidverslapping.

  Het is belangrijk op te merken dat, hoewel de behandeling over het algemeen veilig is, er bijwerkingen kunnen optreden zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Deze symptomen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf.

  Verdund Radiesse als skinbooster is een veelzijdige en effectieve behandeling voor algehele huidverjonging, het verbeteren van de huidtextuur en stevigheid, en het bevorderen van een natuurlijk ogende, jeugdige uitstraling.

  Maak een afspraak
  Radiesse 3.0 ml
  € 900
  Radiesse 1.5 ml
  € 450

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Skinboosters zijn injecteerbare behandelingen die zijn ontworpen om de kwaliteit en gezondheid van de huid te verbeteren. Ze bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, die helpen de huid te hydrateren, elasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.

  De meeste mensen ervaren slechts minimaal ongemak tijdens skinbooster behandelingen. Het ongemak is echter afhankelijk van het type skinbooster en de gebruikte injectietechniek. Indien nodig kan een verdovende crème of een andere vorm van pijnverlichting worden gebruikt.

  De resultaten variëren afhankelijk van het type skinbooster. Hyaluronzuur skinboosters geven onmiddellijke hydratatie en zorgen voor een vrijwel direct zichtbare gezonde gloed. Na ongeveer 2-4 weken is het resultaat optimaal. Bij skinboosters met calciumhydroxylapatiet wordt het volledig effect zichtbaar na ongeveer 2-3 maanden. Het effect van beide skinboosters varieert, waarbij gemiddeld genomen kan worden uitgegaan van een zichtbaar resultaat van 6 maanden tot langer dan een jaar. Dit is wel afhankelijk van de individuele huidconditie en levensstijl.

  Hoewel over het algemeen veilig, kunnen skinboosters bij sommige mensen tijdelijke bijwerkingen veroorzaken zoals roodheid, zwelling, pijn of blauwe plekken op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Een consult met een van onze ervaren artsen kan helpen bepalen of skinboosters geschikt zijn voor u. Ze zullen rekening houden met uw huidconditie, leeftijd, huidproblemen en schoonheidsdoelen om zo tot de beste behandeling te komen. Het kan ook zijn dat uw huid zich niet (goed) leent voor skinboosters.

  Hoeveel ml nodig is voor de skinbooster behandeling is afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld de mate van veroudering van de huid. Daarom is er vooraf geen eenduidig antwoord te geven op de vraag welke hoeveelheid voor u geschikt is.

  De arts maakt altijd een gepersonaliseerd behandelplan waarin uw wensen worden besproken, de behandeling wordt uitgelegd en de benodigde hoeveelheid ml (en prijs) wordt medegedeeld.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form