Ultherapy

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Ervaar je huidveroudering en huidverslapping? Stimuleer je collageenproductie om deze effectief te bestrijden.

  Boost uw collageen met Ultherapy, een niet-invasieve, FDA-goedgekeurde behandeling zonder hersteltijd, die uw huid weer verstevigt.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Een Ultherapy behandeling bij Novus Clinics

  Bij onze kliniek starten we eerst door zorgvuldig te beoordelen of u de juiste indicatie heeft. Als ervaren artsen onderzoeken we grondig of Ultherapy geschikt is voor uw specifieke behoeften en esthetische doelen. Vervolgens plannen we een persoonlijk consult in waarin we luisteren naar uw wensen en een op maat gemaakt behandelplan opstellen, waarbij we rekening houden met de unieke anatomie en huidconditie. Na de behandeling bieden we uitgebreide nazorginstructies en ondersteuning om een succesvol herstel te bevorderen en de maximale voordelen van Ultherapy te realiseren.

  De werking van Ultherapy

  Ultherapy is een niet-invasieve cosmetische procedure die gebruik maakt van hoogfrequente ultrasone energie om de huid te liften en te verstevigen. Het doel van Ultherapy is om de productie van collageen te stimuleren, een natuurlijk eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt.

  Tijdens een Ultherapy-behandeling worden ultrasone golven direct onder het huidoppervlak gericht. Deze energie verwarmt het weefsel, wat op zijn beurt de productie van collageen stimuleert. Dit proces leidt tot een geleidelijke versteviging en lifting van de huid in de loop van de tijd.

  Ultherapy wordt vaak gebruikt om verzakking en losse huid op het gezicht, de nek en het decolleté te behandelen. Het is een populair alternatief voor meer invasieve procedures zoals facelifts, omdat het geen hersteltijd vereist.

  Hoewel de resultaten van Ultherapy kunnen variëren, ervaren veel mensen merkbare verbeteringen in de stevigheid en strakheid van hun huid na één tot drie maanden. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel Ultherapy kan helpen bij het tegengaan van tekenen van veroudering, het de natuurlijke verouderingsprocessen niet stopt en de behandeling mogelijk na een tijdje herhaald moet worden.

  Ultherapy zones

  Ultherapy kan in verschillende gebieden worden toegepast om tekenen van veroudering tegen te gaan. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste gebieden waar Ultherapy kan worden toegepast:

  • Gezicht: Ultherapy kan gebruikt worden om het gezicht te liften en te verstrakken, met name de wenkbrauwen, jukbeenderen en kaaklijn, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en de algehele huidtextuur verbetert.
  • Nek: Deze behandeling kan ook de verschijning van losse, slappe huid rond de hals verminderen, wat resulteert in een meer gedefinieerde en jeugdige halslijn.
  • Decolleté: Ultherapy kan de huid van de borst verstrakken, waardoor rimpels en lijnen verminderen en het decolleté een frissere en jongere uitstraling krijgt.
  • Bovenarmen: Voor mensen met losse huid op de bovenarmen kan Ultherapy helpen om de huid te verstrakken en te verstevigen, waardoor de contouren verbeteren.
  • Buik: Voor degenen die worstelen met huidverslapping rond de buik, kan Ultherapy een nuttige oplossing zijn om de huid in dit gebied te verstrakken en te liften, wat bijdraagt aan een strakkere en gladdere buikcontour.
  • Knieën: Ultherapy kan ook worden toegepast op de huid rond de knieën om losheid en verslapping tegen te gaan, wat kan helpen bij het creëren van strakkere en jeugdigere kniecontouren.

  Ultherapy een veelzijdige behandeling die op vele gebieden kan worden toegepast om te helpen bij het tegengaan van de tekenen van veroudering, door het verbeteren van de huidelasticiteit en het verstevigen van de contouren van het lichaam.

  Maak een afspraak
  Ultherapy upperface
  € 395
  Ultherapy decolleté
  € 800
  Ultherapy hals
  € 950
  Ultherapy wangen
  € 1200
  Ultherapy lowerface
  € 1500
  Ultherapy knieën
  € 1600
  Ultherapy buik
  € 1900
  Ultherapy gehele gelaat
  € 2495

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Ultherapy is een niet-chirurgische behandeling die ultrasone energie gebruikt om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. Het werkt door de productie van collageen te stimuleren, wat resulteert in een geleidelijke verbetering van huidelasticiteit en een liftend effect

  Ultherapy kan ongemak geven, maar dit varieert aanzienlijk per persoon en hangt ook af van de hoeveelheid energie die tijdens een behandeling wordt gebruikt. Tijdens de Ultherapy-behandeling kan een gevoel van warmte en/of tintelingen worden ervaren onder de huid.

  Sommige patiënten kunnen onmiddellijk na de behandeling verbetering zien, maar de echte resultaten verschijnen gemiddeld binnen 3 maanden als nieuw collageen de huid verstevigt en lift. De resultaten kunnen tot een jaar of langer duren, afhankelijk van de huidconditie en het natuurlijke verouderingsproces.

  De meest voorkomende bijwerkingen van Ultherapy zijn roodheid, lichte zwelling, pijn of tintelingen, of gevoelloosheid in het behandelde gebied. Deze zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar uur tot een paar dagen na de behandeling. Ernstigere bijwerkingen zijn zeldzaam.

  Ultherapy is bij uitstek geschikt voor personen met enige mate van huidverslapping of -verzakking. Voor een Ultherapy behandeling heeft u altijd een consult met een van onze ervaren artsen. Die zal samen met u kijken of Ultherapy de aangewezen behandeling is.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form