Ontdek de Kracht van Natuurlijke Schoonheid bij Novus Clinics

Welkom bij Novus Clinics, dé injectables kliniek die zich inzet om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren. Ons team van ervaren artsen, met meer dan 14 jaar gecombineerde ervaring in topklinieken, staat klaar om u de beste zorg te bieden. Bij Novus Clinics kunt u rekenen op eerlijke en transparante informatie, zodat u altijd precies weet wat u kunt verwachten. Veiligheid en hygiëne staan bij ons voorop; onze kliniek voldoet aan de hoogste standaarden van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Kies voor Novus Clinics en ervaar de hoogste kwaliteit en zorg. Vertrouw op ons voor een veilige, professionele behandeling en een prachtig, natuurlijk resultaat.

Een gepersonaliseerd behandelplan

Bij Novus Clinics geloven we dat iedereen zijn of haar unieke schoonheidsideaal heeft. Onze artsen kijken zorgvuldig naar de verhoudingen in uw gezicht om dit te accentueren. We houden rekening met factoren zoals huidverslapping en veroudering, en creëren een gepersonaliseerd behandelplan voor natuurlijke en frisse verbeteringen. Natuurlijke schoonheid staat bij ons centraal. Daarom kan het voorkomen dat onze artsen een behandeling afraden als deze onnatuurlijke resultaten zou opleveren. Ontdek hoe Novus Clinics uw unieke schoonheid kan versterken. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar onze persoonlijke aanpak.

Vertrouw op de Experts van Novus Clinics

Bij Novus Clinics kunt u vertrouwen op ervaren artsen die meesters zijn in hun vakgebied. Onze artsen zijn niet alleen bekwaam, maar ook trainers die andere cosmetische artsen opleiden. Veiligheid staat bij ons voorop. We onderscheiden ons door het gebruik van echo en echogeleide injecties, een zeldzaamheid in Nederland. We begrijpen dat cosmetische behandelingen een grote stap zijn. Daarom hanteren we de strengste normen voor veiligheid en effectiviteit. Onze artsen volgen strikte protocollen en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur. We blijven altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de cosmetische wereld. Onze artsen volgen bijscholingsprogramma’s en nemen deel aan internationale congressen. Als voorlopers in de branche zorgen we ervoor dat u de beste zorg krijgt.

Ons team

Ons team van specialisten (KNMG gecertificeerd) bestaat momenteel uit dokter Naas en dokter Grover.

Hoe kunnen we helpen?

Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

Vraag hulp sectie form