Over ons

Novus Clinics is dé injectables kliniek waar we tot het uiterste gaan om op een natuurlijke wijze uw schoonheid te verbeteren. Bij Novus Clinics kunt u vertrouwen op een team van artsen die gecombineerd meer dan 14 jaar ervaring hebben opgedaan bij injectables klinieken in het hoogste segment. Bij Novus Clinics wordt u goed, eerlijk en transparant geïnformeerd. Daarnaast zijn veiligheid en hygiëne voor ons van het grootste belang. Onze werkplek voldoet daarom ook aan de hoogste standaarden van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Bij Novus Clinics kunt u dus met een gerust hart vertrouwen op de hoogste kwaliteit en (na)zorg.

Onze visie

Iedereen heeft zijn of haar eigen schoonheidsideaal. Om dit te accentueren, kijken onze artsen altijd naar de verhoudingen in het gezicht. Vaak zijn dit communicerende vaten die samenhangen met eventuele huidverslapping en veroudering. Bij Novus Clinics geloven we in een gepersonaliseerd behandelplan, waarbij we streven naar natuurlijke en frissere verbeteringen. Natuurlijke schoonheid nemen we niet lichtvaardig op en het kan daarom voorkomen dat de arts een behandeling juist afraadt in verband met eventuele onnatuurlijke resultaten.

Onze expertises

Onze ervaren artsen zijn niet alleen bekwaam in hun vakgebied, maar hebben ook een unieke expertise opgebouwd als trainers, waarbij ze andere (cosmetische) artsen opleiden. Veiligheid is daarbij de hoogste prioriteit. Als een van de weinige klinieken in Nederland onderscheiden wij ons daarmee door het gebruik van echo en echogeleide injecties. We begrijpen dat het laten uitvoeren van cosmetische behandelingen een belangrijke beslissing is, daarom voldoen we aan de strengste normen om ervoor te zorgen dat elke procedure veilig en effectief wordt uitgevoerd. Onze artsen volgen strikte protocollen en werken met hoogwaardige materialen en apparatuur. Daarnaast houden we ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de cosmetische wereld. Als voorlopers in onze branche zijn we altijd op de hoogte van alles wat er speelt in de markt. Onze artsen volgen voortdurend bijscholingsprogramma’s en nemen deel aan internationale congressen.

Ons team

Ons team van specialisten (KNMG gecertificeerd) bestaat momenteel uit dokter Naas en dokter Grover.

Hoe kunnen we helpen?

Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

Vraag hulp sectie form