Fillers

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Wenst u een frissere uitstraling om vermoeidheid en verslapping tegen te gaan?

  Met fillers bieden we een subtiele, maar effectieve manier om volume te herstellen en uw gezichtscontouren te verbeteren. U behoudt een natuurlijke uitstraling terwijl uw unieke kenmerken worden geaccentueerd.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Een filler behandeling bij Novus Clinics

  Bij onze kliniek ontvang je eerst een persoonlijk consult, waarbij je wensen worden besproken en foto’s worden gemaakt voorafgaand aan de behandeling. We zorgen ervoor dat je je comfortabel voelt door gebruik te maken van verdovingsmogelijkheden tijdens de vrijwel pijnloze behandeling met een van onze fillers. Na de behandeling voorzien wij je van nazorginstructies, zodat je een optimaal herstel kunt ervaren en vol vertrouwen kunt genieten van de behaalde resultaten. Bovendien plannen we een nacontrole in om te verzekeren dat je tevreden bent met het bereikte resultaat en om eventuele vragen en zorgen te bespreken.

  De werking van fillers

  Fillers, ook bekend als dermale fillers of injectables, werken door volume toe te voegen aan gebieden van het gezicht die dit hebben verloren door veroudering of andere factoren. Wanneer een filler wordt geïnjecteerd onder de huid, trekt het vocht aan en houdt het vast om de huid van binnenuit te volumiseren.

  Dit resulteert in een verminderde verschijning van fijne- en diepe lijntjes, rimpels, schaduwen en een meer gedefinieerde en jeugdige vorm van het gezicht. Bovendien kunnen sommige fillers worden gebruikt om bepaalde gebieden van het gezicht te accentueren of te contouren, zoals de lippen of jukbeenderen, voor een voller en meer uitgesproken effect.

  De meest voorkomende soorten fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt en die helpt om de huid gehydrateerd en vol te houden.

  Radiesse

  Verder maken wij ook gebruik van Radiesse. Dit is een filler die volume herstelt en rimpels vermindert door onmiddellijke correctie te bieden en de natuurlijke collageenproductie van het lichaam te stimuleren. Gemaakt van calciumhydroxylapatiet (CaHA) microbolletjes, wordt het na verloop van tijd op een natuurlijke manier gemetaboliseerd, terwijl het nieuw geproduceerde collageen zorgt voor duurzame resultaten. Radiesse wordt vooral gebruikt voor diepe rimpels en volumeverlies in het gezicht, huidverbetering en verjonging van de handen.

  HArmonyCa

  Naast traditionele hyaluronzuur- en calciumhydroxylapatiet-fillers is er nu een hybride of combinatie-filler beschikbaar genaamd HArmonyCa. HArmonyCa combineert de volumiserende en huidstructuurverbeterende eigenschappen van calciumhydroxylapatiet met het hydraterende en gladmakende effect van hyaluronzuur. Deze innovatieve combinatie biedt een veelzijdige en langdurige oplossing voor een breed scala aan esthetische behoeften, van rimpelvermindering en huidverjonging tot herstel van het volumeverlies in verschillende gezichtszones.

  Hoewel de resultaten van fillers onmiddellijk zijn, zijn ze niet permanent. Afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied, kunnen de resultaten enkele maanden tot een jaar duren. Voor het behouden van de resultaten is het aanbevolen om regelmatig touch-up behandelingen te ondergaan.

  Maak een afspraak
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400
  Hyaluronzuur 2 ml
  € 700
  Hyaluronzuur 3 ml
  € 1050
  Radiesse 1.5 ml
  € 450
  Hyaluronzuur 4 ml
  € 1400
  HArmonyCa 1.25 ml
  € 500
  Sculptra
  € 550
  Oplossen fillers
  € 350

  Kaaklijn

  Verzachten van de verslapping rondom de kin en kaaklijn

  Filler mondhoeken

  Subtiele verzachting van het gebied rondom de mond

  Wallen behandeling

  Traangoot behandeling voor een frissere uitstraling

  Kin & kaaklijn

  Natuurlijke balans in het gezicht verbeterd

  Liquid facelift

  Een frissere uitstraling op een subtiele en natuurlijke wijze

  Lippen

  Subtiele vergroting van de lippen

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form