Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen om u te helpen bij het verkrijgen van de benodigde informatie.

Bij Novus Clinics zijn onze behandelende artsen hooggekwalificeerd en beschikken zij over uitgebreide ervaring. We zijn trots op ons team van BIG-geregistreerde en KNMG-gecertificeerde artsen die gezamenlijk meer dan 14 jaar ervaring hebben opgedaan in toonaangevende injectables klinieken. Niet alleen leveren zij hoogwaardige, op maat gemaakte behandelplannen, ze zijn ook gerespecteerde trainers in het veld, met expertise in fillers, botox, Ultherapy en echogeleide injecties.

Ja, bij Novus Clinics bieden we altijd een consult aan voordat de behandeling plaatsvindt. Dit stelt ons in staat om uw behoeften en verwachtingen volledig te begrijpen en een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Het eerste consult is volledig kosteloos, zodat u de kans krijgt om alle vragen die u heeft te stellen zonder zich zorgen te hoeven maken over eventuele kosten.

We volgen strikt de veiligheids- en hygiënenormen zoals voorgeschreven door de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Dit betekent dat we onder andere strikte protocollen hanteren voor het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen door ons medisch personeel, en het handhaven van reinigings- en desinfectieroutines in alle behandelkamers en openbare ruimtes. Onze kliniek is ook zo ontworpen dat er een optimale stroom van patiënten en personeel is om kruisbesmetting te voorkomen. Bovendien ondergaat ons team regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste veiligheidsrichtlijnen en -praktijken. Zo zorgen we ervoor dat u kunt vertrouwen op een veilige en hygiënische omgeving tijdens uw bezoek aan Novus Clinics.

Bij Novus Clinics begrijpen we het belang van transparantie als het gaat om de kosten van  behandelingen. Aangezien de prijzen afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het type behandeling, het specifieke behandelgebied en de individuele behoeften van de patiënt, raden we aan om onze website te raadplegen voor actuele prijsinformatie of rechtstreeks contact met ons op te nemen. Hoe dan ook, voor de behandeling wordt altijd duidelijk de prijs gecommuniceerd. Zo staat u nooit voor verrassingen en dat is wel zo prettig.

2 weken na de behandeling is er de mogelijkheid om kosteloos op nacontrole te komen, waarbij u de gelegenheid heeft om eventuele vragen, zorgen of feedback te bespreken. Uiteraard kunt u ook na de nacontrole vragen stellen over uw behandeling en de (na)zorg.

U kunt eenvoudig een afspraak maken, zowel online via onze website als telefonisch via het nummer 085-760 61 21.

Wat betreft ons annuleringsbeleid vragen wij vriendelijk om eventuele annuleringen minimaal 48 uur van tevoren aan ons door te geven. Dit stelt ons in staat om de vrijgekomen tijd te reserveren voor iemand anders. Afspraken kunt u tot 48 uur van tevoren wijzigen.

Bij Novus Clinics bieden we gratis parkeergelegenheid aan. U kunt uw auto gratis voor de deur of in de straat parkeren. Ook bevinden zich twee laadpalen voor de kliniek om uw elektrische auto te kunnen opladen.

Om een rustige en aangename sfeer in de kliniek te behouden en vanwege beperkte ruimte in de wachtkamer, verzoeken wij u vriendelijk om tijdens uw afspraak maximaal één begeleider mee te nemen.

Hoe kunnen we helpen?

Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

Vraag hulp sectie form