Skinboosters

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Last van een droge, doffe huid met fijne lijntjes? Boost je huid met een van onze skinbooster.

  Skinboosters bieden de ideale uitkomst door diepgaande hydratatie, stimulatie van collageenproductie en verbetering van de algehele huidkwaliteit.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Een skinbooster behandeling bij Novus Clinics

  Ontdek de verfrissende kracht van een skinbooster behandeling in onze kliniek. Als ervaren artsen injecteren wij ingrediënten zoals hyaluronzuur of verdunde Radiesse in de oppervlakkige lagen van de huid. Hiermee stimuleren wij de productie van collageen en verbeteren we de hydratatie, waardoor uw huid steviger, gladder en frisser wordt. Onze behandelingen vrijwel pijnloos en kunnen worden toegepast op verschillende gebieden. Bovendien is er vrijwel geen downtime en raden wij meerdere sessies aan voor optimale resultaten.

  De werking van Skinboosters

  Skinboosters, zoals Profhilo en verdund Radiesse, zijn innovatieve behandelingen die de huid van binnenuit verjongen en hydrateren. Ze werken op verschillende manieren om de huidstructuur te verbeteren en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

  Profhilo is een bio-remodellerend hyaluronzuur dat uit puur hyaluronzuur bestaat zonder toevoeging van andere chemische stoffen. Het wordt strategisch geïnjecteerd in de huid om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Profhilo verspreidt zich na de injectie door de huid en werkt als een vochtinbrenger, waardoor de huid beter gehydrateerd en steviger wordt. Het verbetert de huidtextuur, vermindert fijne lijntjes en zorgt voor een gezondere uitstraling.

  Verdund Radiesse is een vorm van calciumhydroxyapatiet die wordt gebruikt als een skinbooster. Het wordt verdund met een speciale oplossing en vervolgens in de huid geïnjecteerd. Radiesse stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de huid. Dit zorgt voor een geleidelijke versteviging en verjonging van de huidstructuur. Het kan helpen om de elasticiteit en stevigheid van de huid te herstellen, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen.

  Zowel Profhilo als verdund Radiesse werken op lange termijn door het stimuleren van de natuurlijke regeneratieprocessen in de huid. Na de behandeling kan de huid er direct frisser en stralender uitzien, maar de echte resultaten worden geleidelijk zichtbaar naarmate de huidstructuur verbetert en collageen wordt opgebouwd.

  Het is belangrijk op te merken dat een grondige evaluatie van de huid en een consultatie met een ervaren arts nodig zijn om de geschiktheid van de behandeling en de juiste injectietechniek te bepalen. Een gepersonaliseerd behandelplan kan worden opgesteld om de beste resultaten te behalen op basis van individuele behoeften en doelen.

  Maak een afspraak
  Radiesse 3.0 ml
  € 900
  Radiesse 1.5 ml
  € 450
  Profhilo 2 ml
  € 350
  Profhilo body
  € 500

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Skinboosters zijn injecteerbare behandelingen die zijn ontworpen om de kwaliteit en gezondheid van de huid te verbeteren. Ze bevatten ingrediënten zoals hyaluronzuur of calciumhydroxylapatiet, die helpen de huid te hydrateren, elasticiteit te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren.

  De meeste mensen ervaren slechts minimaal ongemak tijdens skinbooster behandelingen. Het ongemak is echter afhankelijk van het type skinbooster en de gebruikte injectietechniek. Indien nodig kan een verdovende crème of een andere vorm van pijnverlichting worden gebruikt.

  De resultaten variëren afhankelijk van het type skinbooster. Hyaluronzuur skinboosters geven onmiddellijke hydratatie en zorgen voor een vrijwel direct zichtbare gezonde gloed. Na ongeveer 2-4 weken is het resultaat optimaal. Bij skinboosters met calciumhydroxylapatiet wordt het volledig effect zichtbaar na ongeveer 2-3 maanden. Het effect van beide skinboosters varieert, waarbij gemiddeld genomen kan worden uitgegaan van een zichtbaar resultaat van 6 maanden tot langer dan een jaar. Dit is wel afhankelijk van de individuele huidconditie en levensstijl.

  Hoewel over het algemeen veilig, kunnen skinboosters bij sommige mensen tijdelijke bijwerkingen veroorzaken zoals roodheid, zwelling, pijn of blauwe plekken op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Een consult met een van onze ervaren artsen kan helpen bepalen of skinboosters geschikt zijn voor u. Ze zullen rekening houden met uw huidconditie, leeftijd, huidproblemen en schoonheidsdoelen om zo tot de beste behandeling te komen. Het kan ook zijn dat uw huid zich niet (goed) leent voor skinboosters.

  Hoeveel ml nodig is voor de skinbooster behandeling is afhankelijk van meerdere factoren, zoals bijvoorbeeld de mate van veroudering van de huid. Daarom is er vooraf geen eenduidig antwoord te geven op de vraag welke hoeveelheid voor u geschikt is.

  De arts maakt altijd een gepersonaliseerd behandelplan waarin uw wensen worden besproken, de behandeling wordt uitgelegd en de benodigde hoeveelheid ml (en prijs) wordt medegedeeld.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form