Rimpelbehandeling

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van ongewenste rimpels en spierspanning?

  Onze behandelingen helpen om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en verzachten door de spieren tijdelijk te ontspannen. Op die manier bevorderen we een frissere, gladdere en jeugdigere uitstraling.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Een rimpelbehandeling bij Novus Clinics

  Onze rimpelbehandeling begint met een grondige consultatie, waarbij onze ervaren specialist luistert naar jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens worden kleine doses met precisie geïnjecteerd in specifieke spieren, waardoor de rimpels verzachten en een natuurlijk ogend resultaat wordt bereikt. De behandeling is snel, veilig en vrijwel pijnloos, met minimale downtime, zodat je snel kunt genieten van een verfriste en jeugdige uitstraling.

  De werking

  Botox, ook wel bekend als botulinetoxine, is een eiwit dat afkomstig is van het bacteriële organisme Clostridium botulinum. Het werkt door de communicatie tussen zenuwcellen en spieren te verstoren, waardoor de spieren tijdelijk worden ontspannen. Dit ontspannende effect helpt bij het verminderen van de verschijning van rimpels en fijne lijntjes, met name op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen en rond de ogen.

  Tijdens een professionele behandeling wordt een kleine hoeveelheid met uiterste precisie in specifieke spieren geïnjecteerd. Dit proces blokkeert de neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor het samentrekken van de spieren, waardoor ze zich ontspannen en de vorming van rimpels wordt verminderd. Het resultaat is een gladdere, jonger ogende huid met een verjongde uitstraling.

  Het gebruik ervan voor cosmetische doeleinden is wijdverspreid en heeft bewezen veilig en effectief te zijn. Het is een niet-chirurgische, vrijwel pijnloze procedure met minimale hersteltijd. Na de behandeling kun je snel terugkeren naar je dagelijkse activiteiten, terwijl je kunt genieten van de positieve veranderingen in je uiterlijk.

  Onze ervaren specialisten staan klaar om je te begeleiden in dit proces. Ze zullen naar jouw wensen en verwachtingen luisteren, en je voorzien van professioneel advies om de best mogelijke resultaten te bereiken. Met onze behandelingen kun je vol vertrouwen je natuurlijke schoonheid benadrukken en een jeugdige uitstraling behouden.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Btx 2 zones
  € 295
  Btx 3 zones
  € 375
  Migraine
  vanaf € 295
  Nefertiti (hals)lift
  € 325
  Tandenknarsen
  vanaf € 400
  Overmatig transpireren
  € 475

  Nefertiti hals lift

  Een jeugdige en elegante uitstraling van de hals

  Botox Frons

  Behandeling van de fronsrimpel met botox

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form