Lippen

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Wenst u vollere lippen op een subtiele en natuurlijke wijze?

  Met onze lipfiller behandeling richten we ons op het creëren van vollere, maar tegelijkertijd natuurlijk ogende lippen, waarbij we zorgvuldig evenwicht en harmonie met uw overige gezichtskenmerken bewaren, rekening houdend met uw persoonlijke gezichtsanatomie.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Lip filler behandeling bij Novus Clinics

  Lipfiller behandelingen  zijn populair voor het verbeteren van de natuurlijke schoonheid en het verzachten van verouderingssymptomen. Om de beste resultaten te bereiken, is het essentieel dat de behandeling met respect voor de natuurlijke anatomie van het gezicht wordt uitgevoerd. Er wordt aandacht besteed aan de unieke vorm, structuur en proporties van de lippen en het gezicht.

  Het streven van lipfiller behandelingen is niet beperkt tot het simpelweg vergroten van het volume van de lippen, maar omvat ook het zorgvuldig creëren van harmonie en evenwicht met de andere kenmerken van het gezicht. Het behoud van natuurlijke lipbeweging en expressie is daarbij ook belangrijk. Goed uitgevoerde behandelingen verbeteren de lipdefinitie, voegen volume toe en verbeteren de algehele gezichtsharmonie op een natuurlijke manier.

  Maak een afspraak
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Lippen

  Subtiele vergroting van de lippen

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form