Hals-lift

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van lijntjes en huidverslapping in het halsgebied?

  Een rimpelbehandeling kan worden toegepast in de hals om de spieren te ontspannen en zo de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels in dit gebied te verminderen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling bij een Nefretiti-lift

  Rimpelbehandeling is niet alleen populair voor het verminderen van rimpels in het gezicht, maar kan ook effectief zijn bij het behandelen van de hals. Met name de Nefertiti-lift, vernoemd naar de iconische Egyptische koningin, is een procedure waarbij botox wordt gebruikt om de hals te verjongen en te verstevigen. Door in specifieke spieren van de hals te injecteren, zoals de platysmaspier, wordt deze spier ontspannen, wat resulteert in een gladdere huid en een verstrakkend effect. Hierdoor kunnen de kaaklijn en het onderste deel van het gezicht beter worden gedefinieerd, waardoor een jeugdigere uitstraling ontstaat. De Nefertiti-lift biedt een niet-chirurgische en relatief snelle oplossing voor het verjongen van de hals zonder lange hersteltijd.

  Maak een afspraak
  Nefertiti (hals)lift
  € 325

  Nefertiti hals lift

  Een jeugdige en elegante uitstraling van de hals

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form