Wangen

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van volumeverlies in de wangen en een vermoeide uitstraling?

  Fillers kunnen worden gebruikt in de wangen om volume toe te voegen, gezichtscontouren te verbeteren en een frissere uiterlijk te bevorderen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Filler behandeling in de wangen

  De behandeling van de wangen met behulp van fillers is een populaire cosmetische procedure die helpt om volume en definitie toe te voegen aan het gezicht. Door het injecteren van fillers, meestal hyaluronzuur-gebaseerde producten, kunnen ingevallen wangen worden opgevuld en kunnen de gezichtscontouren worden verbeterd. Deze behandeling kan een jeugdiger en voller uiterlijk geven, waardoor de algehele harmonie van het gezicht wordt verbeterd. Door de juiste hoeveelheid en plaatsing van de fillers te bepalen worden er natuurlijke en langdurige resultaten bereikt.

  Het herstel na de behandeling is meestal minimaal, waardoor het een populaire keuze is voor diegenen die hun wangen willen verbeteren zonder een ingrijpende chirurgische ingreep te ondergaan.

  Maak een afspraak
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400
  Radiesse 1.5 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form