Wallen

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van wallen of volumeverlies die bijdragen aan een vermoeide uitstraling?

  Door middel van een filler behandeling kunnen wallen onder de ogen effectief worden aangepakt. Het vakkundig injecteren van fillers kan helpen het volume onder en rondom de ogen te herstellen en een frissere uitstraling te geven.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Wallen behandeling bij Novus Clinics

  Het gebied rondom de ogen is een van de eerste plaatsen waar tekenen van veroudering zichtbaar worden, waaronder wallen, ook wel de traangoten genoemd, onder de ogen. Gelukkig kunnen fillerbehandelingen, met name die gebruikmaken van hyaluronzuur, een effectieve methode bieden om deze problemen aan te pakken.

  Tijdens een behandeling voor de wallen wordt de filler zorgvuldig en precies onder de huid geïnjecteerd. Dit helpt het volume te herstellen dat verloren is gegaan als gevolg van veroudering of vermoeidheid, waardoor de wallen onder de ogen worden verminderd.

  Door de focus op het gebied rond de ogen, vermindert deze behandeling niet alleen de wallen, maar verbetert ook de algehele uitstraling van het gezicht. Het resultaat is een frissere, minder vermoeide uitstraling. Men ziet er vaak uit alsof ze goed uitgerust zijn, met een merkbare verjonging van hun gezicht. Deze behandelingen kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke individu, wat zorgt voor de meest natuurlijke en effectieve resultaten.

  Maak een afspraak
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Wallen behandeling

  Traangoot behandeling voor een frissere uitstraling

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form