Frons

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van ongewenste fronsrimpels?

  Een gecombineerde behandeling kan diepe fronslijnen effectief verminderen door spieractiviteit te minimaliseren en volume toe te voegen, wat resulteert in een gladder en ontspannen uiterlijk.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling van de frons

  Een rimpelbehandeling in de frons is een populaire, niet-invasieve ingreep gericht op het verzachten van de diepe lijnen en rimpels die zich tussen de wenkbrauwen ontwikkelen, vaak bekend als ‘fronslijnen’. Deze lijnen ontstaan door herhaalde beweging van de spieren tijdens expressie, en kunnen ons een verouderde of bezorgde uitstraling geven.

  Door het tijdelijk blokkeren van signalen van de zenuwen naar de spieren, zal de beweging van de spieren die deze lijnen veroorzaken worden verminderd. Dit resulteert in een zachtere, ontspannen en meer verjongde uitstraling. De behandeling is snel, meestal voltooid binnen 15 tot 30 minuten, en de resultaten beginnen te verschijnen binnen een paar dagen na de behandeling, met volledige effecten zichtbaar binnen 1-2 weken.

  Het is belangrijk te vermelden dat het een tijdelijke oplossing is en de resultaten typisch 3 tot 6 maanden duren. Voor een optimaal resultaat worden routinematige follow-up behandelingen aangeraden.

  Filler behandeling in de frons

  Een fillerbehandeling in de frons is een geavanceerde cosmetische oplossing om de diepe verticale lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen, ook wel bekend als ‘fronslijnen’, te verzachten. Deze fronslijnen worden meestal veroorzaakt door herhaalde gelaatsuitdrukkingen en het natuurlijke verouderingsproces waarbij onze huid elasticiteit en volume verliest.

  Fillers, zoals hyaluronzuur, zijn specifiek ontworpen om deze verloren volumes te herstellen en ondersteuning te bieden aan de huidstructuur.

  De behandeling is meestal voltooid binnen 30 minuten en de resultaten zijn optimaal na 2 weken. Het effect van fillers kan, afhankelijk van het gebruikte product en individuele factoren, tot 6 tot 18 maanden duren, waarna bijwerkingen nodig kunnen zijn om de resultaten te behouden.

   

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form