Oplossen filler

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u ongewenste resultaten of complicaties na een filler behandeling?

  Een behandeling voor het oplossen van fillers is mogelijk en kan veilig worden uitgevoerd door het injecteren van een enzym genaamd hyaluronidase, dat helpt om hyaluronzuur-gebaseerde fillers af te breken en te verwijderen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Hyaluronidase behandeling voor het oplossen van filler

  In sommige gevallen kan het nodig zijn om eerder geïnjecteerde fillers op te lossen, bijvoorbeeld als het resultaat niet naar wens is of als er complicaties zijn opgetreden. Gelukkig is er een veilige en effectieve behandeling beschikbaar om fillers op te lossen, vooral die gebaseerd zijn op hyaluronzuur.

  De behandeling omvat het gebruik van een enzym genaamd hyaluronidase, dat natuurlijk voorkomt in het lichaam. Dit enzym wordt geïnjecteerd in het gebied waar de filler is geplaatst en werkt door het afbreken van hyaluronzuur, het hoofdbestanddeel van de meeste fillers. Eenmaal geïnjecteerd, begint de hyaluronidase snel te werken, vaak binnen 24 tot 48 uur, en kan de filler effectief oplossen.

  Hoewel de behandeling over het algemeen veilig is, kunnen er bijwerkingen optreden, zoals roodheid, zwelling en in zeldzame gevallen allergische reacties. Het is daarom van het grootste belang dat deze behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren professional om eventuele risico’s te minimaliseren en optimale resultaten te bereiken.

  Het is belangrijk om te onthouden dat het oplossen van fillers niet bedoeld is als reguliere behandeling en idealiter alleen als laatste redmiddel wordt gebruikt. Het doel van elke fillerbehandeling moet altijd zijn om de best mogelijke resultaten te bereiken met een zorgvuldige planning en techniek.

  Maak een afspraak
  Oplossen fillers
  € 350

  Oplossen fillers

  Harmoniseren van de verhoudingen door het oplossen van lipfillers

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Hyaluronidase is een enzym dat van nature in het lichaam voorkomt en helpt bij het afbreken van hyaluronzuur, een stof die in veel fillers wordt gebruikt. Wanneer hyaluronidase wordt geïnjecteerd op plaatsen waar fillers zijn toegepast, breekt het de fillers af en verspreidt het de moleculen, waardoor het volume dat door de filler wordt gecreëerd, wordt verminderd of geëlimineerd.

  Over het algemeen wordt hyaluronidase als veilig beschouwd. Het is echter belangrijk om te weten dat er bij elke medische procedure risico’s zijn, zoals allergische reacties, infectie, of ongelijke afbraak van de filler.

  De werking van hyaluronidase kan variëren, maar over het algemeen begint het enzym binnen enkele minuten na de injectie zijn werk te doen. Het volledige effect wordt meestal binnen 24 tot 48 uur na de behandeling gezien. De snelheid en het niveau van de afbraak kunnen afhangen van verschillende factoren, waaronder de hoeveelheid geïnjecteerde hyaluronidase, de soort en hoeveelheid filler die is gebruikt, en de individuele reactie van de patiënt.

  Hoewel hyaluronidase de meest gebruikelijke methode is voor het oplossen van hyaluronzuur fillers, zijn er weinig alternatieven. Eén daarvan is het wachten tot de filler vanzelf wordt afgebroken door het lichaam, wat maanden tot jaren kan duren, afhankelijk van het soort filler.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form