Mondhoeken

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van afhangende mondhoeken die uw gezicht een vermoeide of neerslachtige uitstraling geven?

  Afhangende mondhoeken kunnen worden behandeld met zowel botox, dat de spieractiviteit vermindert, als fillers, die volume toevoegen, voor een vriendelijkere en frissere uitstraling.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling bij afhangende mondhoeken

  Botox wordt met name ingezet om rimpels te verzachten. Het kan ook effectief zijn bij het aanpakken van afhangende mondhoeken, wat iemand een vermoeide of verdrietige uitstraling kan geven. Afhangende mondhoeken ontstaan vaak door het natuurlijke verouderingsproces, waarbij de spieren in het gezicht verzwakken en de huid haar elasticiteit verliest. Botox werkt door de spieren te ontspannen en tijdelijk de zenuwimpulsen te blokkeren. Door kleine hoeveelheden botox rond de mond te injecteren, kunnen de spieren die verantwoordelijk zijn voor het naar beneden trekken van de mondhoeken ontspannen en worden de mondhoeken opgetild. Het effect van de behandeling is meestal binnen enkele dagen zichtbaar en kan enkele maanden aanhouden.

  Filler behandeling bij afhangende mondhoeken

  Fillers zijn een effectief hulpmiddel bij de behandeling van afhangende mondhoeken. Fillers op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomend molecuul in de huid, helpt om volume en hydratatie te behouden. Bij de behandeling worden fillers zorgvuldig geïnjecteerd in het gebied rond de mondhoeken. Dit voegt volume toe en lift het huidweefsel, wat resulteert in een frisser en minder streng of verdrietig uiterlijk en het vermindert de neerwaartse trek van de mondhoeken.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Filler mondhoeken

  Subtiele verzachting van het gebied rondom de mond

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form