• Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van rimpels op uw neus en wilt u een verbeterde neuscontour bereiken?

  Een combinatie van behandelingen kunnen worden toegepast voor het verminderen van rimpels, verfijnen van de neuscontour, en het verbeteren van de harmonie tussen neus en andere gezichtskenmerken.  

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling van de neus

  Botox kan nuttig zijn bij het behandelen van een neuspuntdepressie, een aandoening waarbij de punt van de neus naar beneden wijst, vooral bij het lachen. Door gerichte injecties kunnen de spieren die dit veroorzaken ontspannen. Bovendien kan een rimpelbehandeling ook worden gebruikt om ‘bunny lines’ te behandelen, die zich vormen aan de zijkanten van de neus bij het lachen of fronsen, door de onderliggende spieren te ontspannen en zo een gladder en verfijnder uiterlijk te bereiken

  Filler behandeling in de neus

  Een niet-chirurgische neuscorrectie, vaak uitgevoerd met fillers, is een minimaal invasieve ingreep die de vorm en proporties van de neus kan verbeteren zonder de noodzaak van een operatie. Deze procedure, ook wel bekend als een ‘neus fillerbehandeling’, kan onvolkomenheden zoals bultjes, dips of een gebrek aan symmetrie corrigeren door het toevoegen van volume aan strategische plekken. Het resultaat is een vloeiender, strakker en esthetisch meer aantrekkelijke neusvorm, die bijdraagt aan een harmonieuze balans van het hele gezicht.

  Het bijzondere aan deze behandeling is dat het een geweldige optie kan zijn voor mensen die ontevreden zijn over hun neusvorm, maar niet klaar zijn voor een permanente, chirurgische ingreep. Door de subtiliteit en controleerbaarheid van fillers kunnen artsen de resultaten nauwkeurig afstemmen op de specifieke behoeften en wensen van elke patiënt.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form