Handen

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van verouderde of verslapte handen die u graag wilt revitaliseren?

  Een fillerbehandeling van de handen is ook mogelijk en kan ze aanzienlijk verjongen door het volume te herstellen en de zichtbaarheid van pezen en aderen te verminderen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Filler behandeling voor de handen

  Radiesse is een bijzonder effectieve filler voor handverjonging. Het bestaat uit Calcium Hydroxylapatiet (CaHA) microsferen in een waterige gel, die volume bieden en tegelijkertijd de natuurlijke collageenproductie van het lichaam stimuleren.

  Bij een handbehandeling met Radiesse wordt de filler zorgvuldig geïnjecteerd in het gebied van de hand dat volume heeft verloren. Dit helpt om de dunne, papierachtige huid te vullen en de onderliggende structuren zoals pezen, botten en aderen te camoufleren die duidelijker zichtbaar worden naarmate we ouder worden.

  Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar, met handen die er voller en jeugdiger uitzien. Bovendien blijft Radiesse werken door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren voor langdurige resultaten. Hoewel de resultaten van persoon tot persoon kunnen variëren, kunnen ze gemiddeld tot een jaar of langer duren.

  Het is belangrijk om op te merken dat, hoewel de behandeling meestal wordt getolereerd met minimale ongemakken, sommige mensen lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken kunnen ervaren op de injectieplaats. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf. De handverjongingsbehandeling met Radiesse is een effectieve manier om het verouderingsproces aan te pakken en uw handen een jonger uiterlijk te geven.

  Maak een afspraak
  Radiesse 1.5 ml
  € 400
  Radiesse 3.0 ml
  € 750

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form