Oorlellen

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van verslapte en rimpelige oorlellen?

  Een behandeling met fillers is ook mogelijk voor de oorlellen, waardoor ze steviger en jeugdiger kunnen ogen door volumeherstel en rimpelvermindering.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Filler behandeling in de oorlellen

  De oorlellen zijn een vaak over het hoofd gezien gebied dat tekenen van veroudering kan vertonen, zoals rimpels, volumeverlies of verzakking. Een fillerbehandeling kan echter helpen om deze tekenen van veroudering tegen te gaan en de oorlellen een frissere en jongere uitstraling te geven.

  Fillers, vaak gemaakt van hyaluronzuur, worden zorgvuldig geïnjecteerd in de oorlel om volume te herstellen en eventuele rimpels of lijnen te verzachten. Dit resulteert in een voller, steviger en soepeler uiterlijk van de oorlel. Deze behandeling kan ook nuttig zijn voor mensen die zware oorbellen dragen en die enige rek of scheuring in hun oorlellen hebben ervaren.

  De resultaten van een fillerbehandeling in de oorlellen zijn vrijwel direct zichtbaar en de behandeling zelf duurt meestal slechts een paar minuten. Afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt, kunnen de resultaten enkele maanden tot meer dan een jaar aanhouden.

  Een behandeling met fillers in de oorlellen is een veilige en effectieve manier om de oorlellen te verjongen en hun uiterlijk te verbeteren. Het is een kleine ingreep die een groot verschil kan maken in het uiterlijk en het zelfvertrouwen van een persoon.

  Maak een afspraak
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form