Voorhoofd

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van diepe of fijne rimpels op het voorhoofd?

  Een gecombineerde behandeling voor het voorhoofd kan effectief de uitdrukking lijnen en rimpels verminderen door de onderliggende spieractiviteit te minimaliseren en extra volume te bieden, wat resulteert in een gladder en ontspannen voorhoofd.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling van het voorhoofd

  Een rimpelbehandeling voor het voorhoofd is een veelgebruikte methode om horizontale lijnen en rimpels te verminderen die vaak worden veroorzaakt door het optrekken van de wenkbrauwen. Deze uitdrukkingslijnen kunnen ons een vermoeide of bezorgde uitstraling geven, zelfs wanneer ons gezicht in rust is.

  Door de signalen van de zenuwen naar de spieren die deze lijnen vormen tijdelijk te blokkeren, ontspant de spier en worden de rimpels zachter.

  De behandeling zelf is snel en wordt meestal binnen 15 tot 30 minuten voltooid. De resultaten beginnen zichtbaar te worden binnen enkele dagen na de behandeling, met maximale resultaten na ongeveer twee weken.

  Filler behandeling in het voorhoofd

  Fillerbehandelingen voor het voorhoofd kunnen effectief helpen om het uiterlijk van zowel diepe horizontale voorhoofdslijnen als verticale fronslijnen te verminderen. Daarnaast kan het worden gebruikt om deuken, onregelmatigheden of asymmetrieën in het voorhoofd aan te pakken, wat zorgt voor een gladder en meer uniform uiterlijk.

  Fillers, vaak op basis van hyaluronzuur, werken door volume toe te voegen aan het behandelde gebied. Wanneer ze onder de huid worden geïnjecteerd, trekken ze water aan, waardoor de onderliggende gebieden worden opgevuld en lijnen, rimpels en deuken worden verzacht.

  De behandeling zelf is vrij snel, meestal voltooid binnen 30 minuten, en de resultaten zijn direct zichtbaar. Afhankelijk van het specifieke type filler dat wordt gebruikt en individuele factoren, kunnen de resultaten variëren van 6 tot 18 maanden.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form