Rokerslijntjes

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van rimpels en huidverslapping rond uw mond?

  Een combinatie van behandelingen is effectief bij het verminderen van rokerslijntjes en het verzachten van fijne lijntjes rond de mond, waardoor een gladdere en frissere uitstraling ontstaat.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling voor de rokerslijntjes

  Een rimpelbehandeling is een veelzijdige cosmetische behandeling die niet alleen gebruikt kan worden om rokerslijntjes rondom de mond te verzachten, maar ook voor het liftend effect bij een liplift. Bij een liplift wordt er geïnjecteerd in de spieren rondom de lippen, waardoor ze ontspannen en de lippen een natuurlijke en jeugdige uitstraling krijgen. Bovendien kan een rimpelbehandeling de fijne lijntjes en rimpels die rondom de mond verminderen, waardoor de huid gladder en frisser oogt. Deze combinatie van behandelingen zorgt voor een algehele verbetering van de lipcontour en geeft een meer jeugdige uitstraling aan het gezicht.

  Filler behandeling voor de rokerslijntjes

  De behandeling van rokerslijntjes met behulp van fillers is een effectieve cosmetische procedure waarbij hyaluronzuur-gebaseerde producten worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels rond de mond op te vullen. Door het injecteren van fillers in het gebied rond de rokerslijntjes of vlak onder de huid, kunnen de rimpels worden verzacht en een gladdere, jeugdigere uitstraling worden bereikt. Deze behandeling kan zorgen voor een meer jeugdige en frisse uitstraling, waardoor de lipcontour wordt verbeterd en het zelfvertrouwen wordt vergroot. Het resultaat is meestal direct zichtbaar en kan langdurig aanhouden, afhankelijk van het individu.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form