Frons

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van ongewenste fronsrimpels?

  Een gecombineerde behandeling met botox en fillers kan diepe en fijne fronslijnen effectief verminderen door spieractiviteit te minimaliseren en volume toe te voegen, wat resulteert in een gladder en ontspannen uiterlijk.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling in de frons

  Een botox behandeling in de frons is een populaire, niet-invasieve ingreep gericht op het verzachten van de diepe lijnen en rimpels die zich tussen de wenkbrauwen ontwikkelen, vaak bekend als ‘fronslijnen’. Deze lijnen ontstaan door herhaalde beweging van de spieren tijdens expressie, en kunnen ons een verouderde of bezorgde uitstraling geven.

  Botox, of botulinumtoxine, werkt door het tijdelijk blokkeren van signalen van de zenuwen naar de spieren, waardoor de beweging van de spieren die deze lijnen veroorzaken wordt verminderd. Dit resulteert in een zachtere, ontspannen en meer verjongde uitstraling. De behandeling is snel, meestal voltooid binnen 15 tot 30 minuten, en de resultaten beginnen te verschijnen binnen een paar dagen na de behandeling, met volledige effecten zichtbaar binnen 1-2 weken.

  Het is belangrijk te vermelden dat botox een tijdelijke oplossing is en de resultaten typisch 3 tot 6 maanden duren. Voor een optimaal resultaat worden routinematige follow-up behandelingen aangeraden.

  Filler behandeling in de frons

  Een fillerbehandeling in de frons is een geavanceerde cosmetische oplossing om de diepe verticale lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen, ook wel bekend als ‘fronslijnen’, te verzachten. Deze fronslijnen worden meestal veroorzaakt door herhaalde gelaatsuitdrukkingen en het natuurlijke verouderingsproces waarbij onze huid elasticiteit en volume verliest.

  Fillers, zoals hyaluronzuur, zijn specifiek ontworpen om deze verloren volumes te herstellen en ondersteuning te bieden aan de huidstructuur.

  De behandeling is meestal voltooid binnen 30 minuten en de resultaten zijn optimaal na 2 weken. Het effect van fillers kan, afhankelijk van het gebruikte product en individuele factoren, tot 6 tot 18 maanden duren, waarna bijwerkingen nodig kunnen zijn om de resultaten te behouden.

   

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Botox Frons

  Behandeling van de fronsrimpel met botox

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form