Voorhoofd

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van diepe of fijne rimpels op het voorhoofd?

  Een gecombineerde behandeling van botox en fillers voor het voorhoofd kan effectief de uitdrukking lijnen en rimpels verminderen door de onderliggende spieractiviteit te minimaliseren en extra volume te bieden, wat resulteert in een gladder en ontspannen voorhoofd.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling in het voorhoofd

  Een botox behandeling voor het voorhoofd is een veelgebruikte methode om horizontale lijnen en rimpels te verminderen die vaak worden veroorzaakt door het optrekken van de wenkbrauwen. Deze uitdrukkingslijnen kunnen ons een vermoeide of bezorgde uitstraling geven, zelfs wanneer ons gezicht in rust is.

  Botox, voluit botulinumtoxine, werkt door de signalen van de zenuwen naar de spieren die deze lijnen vormen tijdelijk te blokkeren. Hierdoor ontspant de spier en worden de rimpels zachter.

  De behandeling zelf is snel en wordt meestal binnen 15 tot 30 minuten voltooid. De resultaten beginnen zichtbaar te worden binnen enkele dagen na de behandeling, met maximale resultaten na ongeveer twee weken.

  Filler behandeling in het voorhoofd

  Fillerbehandelingen voor het voorhoofd kunnen effectief helpen om het uiterlijk van zowel diepe horizontale voorhoofdslijnen als verticale fronslijnen te verminderen. Daarnaast kan het worden gebruikt om deuken, onregelmatigheden of asymmetrieën in het voorhoofd aan te pakken, wat zorgt voor een gladder en meer uniform uiterlijk.

  Fillers, vaak op basis van hyaluronzuur, werken door volume toe te voegen aan het behandelde gebied. Wanneer ze onder de huid worden geïnjecteerd, trekken ze water aan, waardoor de onderliggende gebieden worden opgevuld en lijnen, rimpels en deuken worden verzacht.

  De behandeling zelf is vrij snel, meestal voltooid binnen 30 minuten, en de resultaten zijn direct zichtbaar. Afhankelijk van het specifieke type filler dat wordt gebruikt en individuele factoren, kunnen de resultaten variëren van 6 tot 18 maanden.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form