Jukbeenderen
Heeft u last van ingevallen of platte jukbeenderen die uw gezichtscontouren beïnvloeden?
Jukbeenderen fungeren als de 'kapstokken' van het gezicht, waarbij de juiste versterking en vormgeving door middel van fillers tekenen van veroudering kunnen verminderen en een frissere uitstraling kunnen bevorderen.
Filler behandeling voor de jukbeenderen
Een fillerbehandeling voor de jukbeenderen biedt een krachtige methode voor gezichtscontouring en het tegengaan van verouderingssignalen. Als de ‘kapstokken’ van het gelaat, spelen jukbeenderen een cruciale rol in de algehele gezichtsstructuur en -verhoudingen. Naarmate we ouder worden, kan het volume in deze gebieden afnemen, waardoor het gezicht er vermoeid of ingezakt kan uitzien. Door het strategisch injecteren van fillers, kunnen ervaren artsen het volume en de definitie van de jukbeenderen herstellen. Dit resulteert niet alleen in een meer uitgesproken en gedefinieerde contour van het gezicht, maar helpt ook bij het liften en ondersteunen van de omliggende gebieden, wat bijdraagt aan een algeheel jeugdiger en verfrist uiterlijk.
Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.
Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.
Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.
De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.
Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.
Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.
De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).
Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.
Rimpelbehandelingen
Filler behandelingen
Skinbooster behandelingen
Boek je afspraak of stel ons je vraag
Plan direct je afspraak online of bel ons om een afspraak in te plannen. Heb je vragen? Wij zijn maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 bereikbaar om je te helpen.