Rokerslijntjes

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van rimpels en huidverslapping rond uw mond?

  Botox en fillers zijn effectief bij het verminderen van rokerslijntjes en het verzachten van fijne lijntjes rond de mond, waardoor een gladdere en frissere uitstraling ontstaat.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling voor de rokerslijntjes

  Botox is een veelzijdige cosmetische behandeling die niet alleen gebruikt kan worden om rokerslijntjes rondom de mond te verzachten, maar ook voor het liftend effect bij een liplift. Bij een liplift wordt botox geïnjecteerd in de spieren rondom de lippen, waardoor ze ontspannen en de lippen een natuurlijke en jeugdige uitstraling krijgen. Bovendien kan botox de fijne lijntjes en rimpels die rondom de mond verminderen, waardoor de huid gladder en frisser oogt. Deze combinatie van behandelingen met botox zorgt voor een algehele verbetering van de lipcontour en geeft een meer jeugdige uitstraling aan het gezicht.

  Filler behandeling voor de rokerslijntjes

  De behandeling van rokerslijntjes met behulp van fillers is een effectieve cosmetische procedure waarbij hyaluronzuur-gebaseerde producten worden gebruikt om fijne lijntjes en rimpels rond de mond op te vullen. Door het injecteren van fillers in het gebied rond de rokerslijntjes of vlak onder de huid, kunnen de rimpels worden verzacht en een gladdere, jeugdigere uitstraling worden bereikt. Deze behandeling kan zorgen voor een meer jeugdige en frisse uitstraling, waardoor de lipcontour wordt verbeterd en het zelfvertrouwen wordt vergroot. Het resultaat is meestal direct zichtbaar en kan langdurig aanhouden, afhankelijk van het individu.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form