Neus

 • Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Ervaart u rimpels op uw neus en wilt u een verbeterde neuscontour bereiken?

  Botox en fillers kunnen in neusbehandelingen worden toegepast voor het verminderen van rimpels, verfijnen van de neuscontour, en het verbeteren van de harmonie tussen neus en andere gezichtskenmerken.  

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Botox behandeling in de neus

  Botox kan nuttig zijn bij het behandelen van een neuspuntdepressie, een aandoening waarbij de punt van de neus naar beneden wijst, vooral bij het lachen. Door gerichte injecties kan botox de spieren die dit veroorzaken ontspannen. Bovendien kan botox ook worden gebruikt om ‘bunny lines’ te behandelen, die zich vormen aan de zijkanten van de neus bij het lachen of fronsen, door de onderliggende spieren te ontspannen en zo een gladder en verfijnder uiterlijk te bereiken

  Filler behandeling in de neus

  Een niet-chirurgische neuscorrectie, vaak uitgevoerd met fillers, is een minimaal invasieve ingreep die de vorm en proporties van de neus kan verbeteren zonder de noodzaak van een operatie. Deze procedure, ook wel bekend als een ‘neus fillerbehandeling’, kan onvolkomenheden zoals bultjes, dips of een gebrek aan symmetrie corrigeren door het toevoegen van volume aan strategische plekken. Het resultaat is een vloeiender, strakker en esthetisch meer aantrekkelijke neusvorm, die bijdraagt aan een harmonieuze balans van het hele gezicht.

  Het bijzondere aan deze behandeling is dat het een geweldige optie kan zijn voor mensen die ontevreden zijn over hun neusvorm, maar niet klaar zijn voor een permanente, chirurgische ingreep. Door de subtiliteit en controleerbaarheid van fillers kunnen artsen de resultaten nauwkeurig afstemmen op de specifieke behoeften en wensen van elke patiënt.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Fillers, ook wel bekend als dermale fillers, zijn stoffen die worden geïnjecteerd in de huid om rimpels en fijne lijntjes te verminderen, volume toe te voegen aan zachte weefsels en de huidcontouren te verbeteren.

  Fillers werken door het vervangen van verloren gegaan volume in het gezicht of het opvullen van rimpels en lijnen. Ze stimuleren ook de productie van collageen voor een langduriger effect.

  Er zijn verschillende soorten fillers, waaronder hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet, polylactisch zuur, en polymethylmethacrylaat. Elk type filler heeft unieke eigenschappen en wordt gebruikt voor specifieke doeleinden, zoals het opvullen van rimpels, het herstellen van volume of juist het stimuleren van de collageenproductie.

  De duur van het zichtbare effect van een filler behandeling is afhankelijk van het type filler, het behandelde gebied en het individuele metabolisme van de patiënt. De praktijk leert dat het resultaat zichtbaar blijft tussen 6 maanden en 2 jaar.

  Hoewel fillers over het algemeen veilig zijn, kunnen er tijdelijke bijwerkingen optreden zoals  roodheid, zwelling, blauwe plekken of tederheid op de injectieplaats. In zeldzame gevallen kunnen ernstigere bijwerkingen optreden.

  Veel fillers bevatten een lokaal verdovend middel om ongemak te minimaliseren. Patiënten kunnen een prik voelen bij de injectie, maar over het algemeen worden filler behandelingen als niet-pijnlijk ervaren.

  De keuze voor een bepaalde filler hangt af van uw individuele behoeften, schoonheidsdoelen en het advies van uw arts. Tijdens het consult helpt uw arts bij het bepalen van de meest geschikte filler (en behandeling in het algemeen).

  Welke behandeling bij u past en hoeveel ml hiervoor nodig is, bespreken we altijd vooraf. Daarom kan er geen eenduidig antwoord worden gegeven. In het geval van de eerste keer behandelen van de lippen wordt maximaal 1 ml gebruikt. Dit om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te waarborgen.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form