• Natuurlijk resultaat
 • Gepersonaliseerde behandeling
 • KNMG gecertificeerde artsen
 • Heeft u last van een kleine of teruggetrokken kin?

  Met zowel botox als fillers kunnen esthetische kin behandelingen worden uitgevoerd, die kunnen helpen om de verhoudingen van het gelaat en kincontouren te verbeteren, rimpels te verminderen en de textuur van de huid te behandelen.

  Maak een afspraak
  werking
  prijslijst
  resultaten
  behandelingen

  Rimpelbehandeling in de kin

  Een rimpelbehandeling in de kin is een esthetische behandeling gericht op het verminderen van rimpels en het behandelen van “sinaasappelschil” of “pebbled” kin, een aandoening gekenmerkt door een bobbelige of oneffen huidtextuur. Deze verschijnselen worden vaak veroorzaakt door overactieve kin spieren. Door het blokkeren van zenuwsignalen naar deze spieren, wat resulteert in een tijdelijke verlamming, leidt tot een gladdere huid en een verfijnde kin uitstraling. De procedure duurt doorgaans 15-30 minuten en de resultaten kunnen tot 3-4 maanden aanhouden.

  Filler behandeling in de kin

  Een kin behandeling met fillers kan een belangrijke rol spelen in het balanceren van de verhoudingen in het gelaat. Bij mensen met een teruggetrokken of kleine kin kan een fillerbehandeling helpen om een betere balans en harmonie in het gezicht te creëren. Fillers kunnen helpen bij het verbeteren van de kincontour en het corrigeren van asymmetrieën, terwijl ze ook volume toevoegen aan de kin voor een esthetisch aantrekkelijk en evenwichtig gelaat. Deze behandeling kan ook rimpels en lijnen verminderen voor een gladdere uitstraling en bijdragen aan een duidelijker gedefinieerde kaaklijn. Fillers zijn tijdelijk en variëren in duur, vaak tussen 6 tot 18 maanden, afhankelijk van het type product dat wordt gebruikt.

  Maak een afspraak
  Btx 1 zone
  € 155
  Hyaluronzuur per 1 ml
  € 400

  Veelgestelde vragen

  Hier vindt u antwoorden op de meest voorkomende vragen. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op.

  Maak een afspraak

  Een behandeling werkt doordat de signaaloverdracht van zenuwen naar spieren worden geblokkeerd, waardoor de spieractiviteit die rimpels veroorzaakt tijdelijk wordt verminderd. Dit leidt tot een zichtbare vermindering van dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

  Het effect van is tijdelijk en blijft meestal tussen de 3 tot 6 maanden zichtbaar. Wanneer de effecten beginnen te vervagen, zal de spieractie geleidelijk terugkeren en zullen rimpels weer meer zichtbaar worden. Voor het beste resultaat wordt een behandeling herhaald. Herhaaldelijke behandelingen kunnen namelijk positief bijdragen aan het vertragen van het fysieke verouderingsproces.

   

  Hoewel het over het algemeen veilig is kunnen bijwerkingen optreden, zoals onder meer pijn of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn en griepachtige symptomen. Deze effecten zijn meestal tijdelijk en verdwijnen binnen een paar dagen.

  De meeste mensen ervaren minimaal ongemak tijdens een injectie. De naald is namelijk erg klein en dun. Het ongemak wordt vaak vergeleken met een ‘speldenprik’ en verdoving is daarom (meestal) niet nodig.

  De resultaten van een behandeling worden meestal zichtbaar binnen 3-7 dagen na de injectie. Het volledige resultaat is vaak zichtbaar rond de 2 weken.

  Na een behandeling raden we af om, voor ten minste 4 uur, te liggen of te bukken. Zware lichamelijke activiteit, het consumeren van alcohol en blootstelling aan hitte moeten gedurende 24 uur na de behandeling worden vermeden.

  De hoeveelheid is afhankelijk van welke zones en/of indicaties worden behandeld. De arts bespreekt altijd uw wensen en stelt, in overleg, een behandelplan op.

  Een zone is eigenlijk één regio binnen het gezicht. Bijvoorbeeld: de voorhoofdsrimpels, de fronsrimpels of de kraaienpootjes. Dit zijn allemaal aparte zones.

  Reviews

  Erg blij met het natuurlijke resultaat van de behandeling. Naas en Nagita zijn beide erg professionele en ervaren artsen. Ze geven een persoonlijk en realistisch advies. Ik zou Novus clinics zeker aanraden!

  Hoe kunnen we helpen?

  Heeft u informatie niet kunnen vinden of heeft u andere vragen? Vul dan ons contactformulier in en een van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. Een afspraak (ook consult) inplannen? Dit kan eenvoudig via onze afsprakenknop.

  Vraag hulp sectie form